Vooraleer CodaBox voor de eerste keer PDF-documenten (CODA/SODA of aankoopfacturen) naar je klant kan verzenden, sturen wij hem/haar een verzoek ter bevestiging van het e-mailadres.

Het doel hiervan is de authenticiteit van het e-mailadres door je klant te laten bevestigen, zodat de persoonlijke en gevoelige documenten die wij per e-mail verzenden, op het juiste adres toekomen.

Indien je klant niet reageert, zullen wij dit verzoek na 2 weken opnieuw versturen.

MyCodaBox biedt de mogelijkheid om zelf de verzending of herverzending van de verificatiemail te beheren.

Zodra je klant zijn/haar e-mailadres heeft bevestigd, kan CodaBox hem/haar de PDF van zijn/haar CODA/SODA en of Aankoopfacturen toesturen!

Je hebt een nieuwe klant aangemaakt via MyCodaBox en:

• Je verzorgt liever zelf de verzending van de e-mailbevestiging van zijn/haar e-mailadres zonder te wachten tot CodaBox het automatisch verstuurt
  • Je laat CodaBox de e-mail verificatie versturen, maar de klant heeft zijn/haar e-mail nog niet bevestigd en je wil dit proces versnellen?

Gebruik de e-mail verificatie-functie verzenden of opnieuw verzenden

Beheer zelf het versturen of herverzenden van de e-mail verificatie via MyCodaBox

E-mail verificatie VERZENDEN
Zoek je klant in MyCodaBox - KLANTEN - Lijst Klanten en klik op de naam van de klant.
Onder E-mailadres van de klant  klik je op 'Verificatie verzenden' en bevestig in het volgende scherm

E-mail verificatie OPNIEUW verzenden

Zoek je klant in MyCodaBox - KLANTEN - Lijst Klanten. De verificatie-e-mail kan opnieuw worden verzonden voor

e-mailadressen waarvan de status nog niet geverifieerd is

Klik op de naam van de klant en onder E-mailadres van de klant en klik op 'Opnieuw verzenden'. Bevestig daarna in het volgende scherm

Opmerking: Verloopt de verzending niet zoals gepland ? Dan ontvang je dit bericht:

'Er is iets fout gegaan bij het opnieuw verzenden van de e-mailverificatie. Probeer opnieuw of neem contact op met Support indien het probleem zich blijft voordoen.'  ➜  Neem contact met ons op via Support@codabox.com indien nodig.