Welkom bij CodaBox! Je hebt je bedrijfsgegevens & rekeningnummer(s) doorgegeven en je CodaBox contract getekend? Dan ontvang je binnenkort dagelijks je CODA-bestanden (rechtstreeks in je software).

Hoe gaat het nu verder? Met de gegevens van jouw onderneming hebben we in MyCodaBox je dossier aangemaakt. Je krijgt meteen toegang tot het online MyCodaBox-portaal om je dossier verder zelf te beheren, op te volgen en zo nodig nieuwe dossiers en diensten toe te voegen.

Zodra de nodige volmachten getekend en geactiveerd zijn, ontvang je de gewenste bestanden.

Ga snel van start: volg nu deze stappen!

1. MAAK JE MYCODABOX ACCOUNT AAN

Je krijgt een uitnodiging per e-mail (van services@codabox.com) om je account aan te maken in het MyCodaBox-portaal: klik op de link en volg de instructies.

☆ Wil je later je gegevens of wachtwoord wijzigen, of een collega toegang geven tot de gegevens van jouw onderneming(en) in MyCodaBox? Daarover lees je alles hier.

2. TEKEN JE CODA-MANDATEN

We hebben je onderneming in MyCodaBox geregistreerd en ook je rekening(en) toegevoegd. Om onze diensten te activeren, moeten volmachten ondertekend worden. Dat verloopt via het MyCodaBox-portaal. De bestelde volmachten staan al op je te wachten.

1. Log in op MyCodaBox.
  2. Ga in het linkermenu naar Volmachten & diensten > CODA.
    Je ziet je onderneming.
  3. Klik in de uiterst rechtse kolom onder 'Acties' op de knop Beheer.
    Je ziet de rekeningnummers waarvoor je CODA wil aanvragen.
  4. Volg de instructies om de volmachten te tekenen. De mogelijkheden en instructies verschillen naargelang je situatie en de bank in kwestie:
    • Gebruik de link Ondertekening nu starten als je gemachtigd bent om zelf te tekenen.
    • Gebruik de knop Kopieer ondertekenlink om de link door de sturen naar de vertegenwoordiger van het bedrijf.
    • Gebruik de knop Download om op papier te tekenen. Stuur ze dan naar helpdesk@codabox.com.
    • Volg de instructies voor KBC-rekeningen, indien van toepassing.

Wij doen de rest!

CODABOX

Ontvangt de ondertekende mandaten en stuurt ze naar de bank voor validatie en activering.

DE BANK

Verifieert de handtekeningen en activeert de aanlevering van CODA-bestanden.

CODABOX

Levert de CODA-bestanden aanvia de methode die past bij je software.
We nemen hiervoor contact op, de leveringsmethode wordt dan verder toegelicht.

★ Gebruik je Exact Online?
Volg dan deze instructies om je digitale brievenbus in Exact Online correct in te stellen en
aan de nodige bankrekening(en) te koppelen.

CARO, VOILA en SODA zijn voorlopig nog niet beschikbaar voor kmo's.

Haal nóg meer uit CodaBox

Wil je meer weten? Nog een onderneming of nog een rekening toevoegen?

We helpen je graag op weg:

Nog vragen?

Stuur een e-mail naar helpdesk@codabox.com.