Kredietkaartafschriften worden 1 keer per maand gepubliceerd (indien er transacties waren).

De exacte datum is afhankelijk van de kredietkaartperiode van de bank: de datum waarop de periodes afgesloten worden verschilt van bank tot bank.

Automatische leveringsmethoden en bestandstypen

CodaBox levert de pdf én

• Het XML-bestand via MyCodaBox
  • Het XML-bestand via FTP op je server in de map DOSSIERCODE/JAAR/CARO

CARO en de boekhoudsoftware

Volgende softwares kunnen de XML van CARO automatisch inlezen : Adsolut (lees hier hoe) en BOB.
(Yuki en Horus voorlopig enkel voor boekhoudkantoren)

⍰ Waarom kan het XML-bestand nog niet geïmporteerd worden in alle boekhoudsoftwares?

Andere boekhoudsoftwares hebben de integratie van de XML-bestanden nog niet geïmplementeerd. In afwachting van de XML integratie kan je voorlopig het pdf-bestand gebruiken.

• Is je boekhoudsoftware niet compatibel maar worden je dagelijkse CODA bestanden op je server geleverd?
    Je ontvangt dan ook de CARO kredietkaartafschriften in pdf formaat op dezelfde locatie per dossier, in de map 'CARO'.
  • Is je boekhoudsoftware niet compatibel en heb je geen aanlevering van CODA op je server?
    Oplossing? ➞ Download de pdf via MyCodaBox! (zie hieronder)

Levering van bestanden via MyCodaBox

Zodra er een kredietkaartafschrift beschikbaar is, kan je dit via MyCodaBox downloaden.

De kredietkaartafschriften blijven beschikbaar op MyCodaBox gedurende een periode van 24 maanden.

1. Ga naar MyCodaBox > Volmachten & diensten > CARO > Zoek het dossier waarvoor je de afschriften wil downloaden. Download is beschikbaar voor Klantenreferenties met de status 'Actief'.
    CARO filteren op status actief
  2. Klik op Beheer.
  3. In het volgende scherm, klik op Download om de beschikbare CARO-bestanden te downloaden.
    CARO-bestanden downloaden
  4. Selecteer de periode en klik op Download.
    De afschriften worden gedownload in een .zip-bestand waarvan de naam is samengesteld uit CARO + de periode die je hebt gekozen. Bijvoorbeeld: CARO - 202007.zip