Om de gegevens van je klanten beter te beschermen en de veilige overdracht van gevoelige gegevens te garanderen, voeren wij een verificatie van hun e-mailadres uit.

► Natuurlijk moeten @yukiworks e-mailadressen ook worden geverifieerd.

Yuki e-mail adres verificatie

Indien Yuki-klanten hun Yuki e-mailadres moeten bevestigen voor Codabox*, zullen ze dit kunnen doen via Historie / "Scan/Upload batches".

Vervolgens zal het e-mailbericht geopend kunnen worden met het pijltje aan de linkerkant van de lijn, en vervolgens op het "document.htm" klikken. Yuki zal ook aangeven dat dit een e-mailbericht is:

*Bevestiging van het Yuki e-mail adres wordt gedaan door te klikken op de link die aanwezig is in het *.htm bestand