Facturatiesoftwares verbonden met CodaBox

AktiAnytimeApertosoAsci IT
BillitBoCount DynamicsBouwsoftCarfac
Cashaca/ Zenfactuur Club PlannerCoManageComputer Assistance
Ebsys - CodaplusEenvoudig FacturenEfactEye-t
FactsysFacturaliaFuroo bvbaFW4
GenetoHivelabIdloomIneo SRL
ING Invoice SolutionsLeli TechnologyMagnis groupMy-Accloud
My FactNibooOnfactPC Partner
RecovrRibbitRobawsSonetas BVBA
Striktly TripleclickVertuozaWinauditor facturation
Yerpa

Verbinding maken met CodaBox en verkoopfacturen naar mijn kantoor sturen

Het bedrijf dat een verbinding met CodaBox wil maken om zijn verkoopfacturen rechtstreeks naar zijn boekhoudkantoor te sturen, kan de volgende procedure volgen:

• De compatibiliteit van zijn facturatiesoftware met CodaBox-Diensten controleren.
  • Als de facturatiesoftware compatibel is met CodaBox , kan het bedrijf een verzoek indienen om verbinding te maken met CodaBox  door zijn ondernemingsnummer via zijn software door te geven.
    → Neem contact op met je software leverancier om te weten in welke module de verbinding kan gemaakt worden.

Wanneer CodaBox een verzoek tot verbinding ontvangt, voeren we een controle uit op basis van het ondernemingsnummer om te controleren of de KMO

• Bij ons gekend is
  • Gekoppeld is aan een fiducaire die klant is bij Codabox

Het bedrijf is bij CodaBox bekend - E-mailadres bekend

Het bedrijf is bij Codabox NIET bekend

1. Als CodaBox het e-mailadres van de klant kent, stuurt CodaBox een token per e-mail naar die klant.De klant kan de verbinding met CodaBox maken door zijn token in zijn software te registreren.

2. De verbinding wordt gecreëerd en de KMO kan vervolgens overgaan tot de automatische levering van verkoopfacturen aan de boekhouder.

3. Het bedrijf beschikt (via de CODA bestanden) op zijn beurt over de transacties op zijn rekening en kan automatisch zijn betaalde facturen afpunten in de facturatiesoftware.
In dit geval kan de Dienst niet worden geactiveerd.

De gebruiker ontvangt een melding van CodaBox via de facturatiesoftware met de reden voor de niet-activering.

De verschillende redenen voor niet-activering:
  • Het ondernemingsnummer is bij CodaBox niet bekend  (dit is de unieke link).

De klant moet contact opnemen met zijn boekhoudkantoor.

• Het e-mailadres van de klant is niet gekend (hier wordt het token uitgewisseld).
→ De klant kan contact opnemen met  helpdesk@codabox.com