Heb je een nieuwe rekening toegevoegd of heeft het CodaBox team dat voor je gedaan?

Om deze CODA-dienst te activeren, moeten volmachten ondertekend worden. Dat verloopt via je MyCodaBox-portaal. De bestelde volmachten staan al op je te wachten. CodaBox stuurt hierover ook een e-mail.

Volg deze instructies om de nodige volmachten te tekenen.

1. Log in op MyCodaBox.
  2. Ga in het linkermenu naar Volmachten & diensten > CODA.
    CODA beheren in MyCodaBoxJe ziet je onderneming(en).
  3. De mandaten met status 'In afwachting van ondertekening' moeten nog getekend worden. Open deze mandaten via de knop Beheer in de meest rechtse kolom onder 'Acties'.
    De knop 'Beheer'Je ziet de rekeningnummers waarvoor je CODA wil aanvragen.
  4. Volg de instructies om de volmachten te tekenen. De mogelijkheden en instructies verschillen naargelang je situatie en de bank in kwestie:
    • Gebruik de link Ondertekening nu starten als je gemachtigd bent om zelf te tekenen.
    • Gebruik de knop Kopieer ondertekenlink om de link door de sturen naar de vertegenwoordiger van het bedrijf.
    • Gebruik de knop Download om op papier te tekenen. Stuur ze dan naar helpdesk@codabox.com.
    • Volg de instructies voor KBC-rekeningen, indien van toepassing.

Je ontvangt CODA zodra deze mandaten ondertekend en geactiveerd zijn.

Achter de schermen gaan wij voor jou aan de slag:

CODABOX

Ontvangt de ondertekende mandaten en stuurt ze naar de bank voor validatie en activatie.

DE BANK

Verifieert de handtekeningen en activeert de aanlevering van CODA-bestanden.

CODABOX

Levert de CODA-bestanden aan.

Ben je een nieuwe CodaBox klant? Dan nemen we hiervoor contact op,
de leveringsmethode wordt dan verder toegelicht.