De klant moet zijn machtiging tot ontvangst elektronische berichtgeving doorgeven via zijn KBC/CBC Touch of Business Dashboard om te kunnen genieten van de CODA-dienst via CodaBox.

Tip voor je klant: werkt het niet via de app op je mobiel? Sluit aan op een computer!

Volgende stappen moeten worden gevolgd om deze activering uit te voeren in KBC/CBC Touch of Business Dashboard:

Activatie in Touch

Als er nog geen koppeling is gemaakt

1. Ga naar KBC/CBC Touch > Overzicht Betalen
  2. Klik rechtsboven op de naam van je Profiel > Instellingen
  3. In Instellingen > Koppelen met een extern Softwarepakket > Klick op Koppelink maken
  4. Selecteer alle te koppelen rekeningen
  5.  In het drop-down menu Kies een extern softwarepakket > Selecteer CODABOX
  6. Aanvaard de voorwaarden > Klik op Koppelen
  7. Teken

Als er al een koppeling is gemaakt voor bepaalde rekeningen

1. Ga naar KBC/CBC Touch > Overzicht Betalen
  2. Klik rechtsboven op de naam van je Profiel > Instellingen
  3. In Instellingen > Koppelen met een extern Softwarepakket > Klick op Gekoppeld met CODABOX
  4. De rekeningen waarvoor de koppeling al actief is, zijn aangevinkt > Selecteer alle andere te koppelen rekeningen

Opmerking: De Koppeling functie is alleen beschikbaar voor zakelijke gebruikers.

Activatie in Business Dashboard

Als er nog geen koppeling is gemaakt

Via Rekeningen & Kaarten:

1. Ga naar Business Dashboard > Instellingen
  2. In Instellingen >Rekeningen & Kaarten > Klick op Gebruik door derde partijen
  3. In Gebruik van je KBC-Rekeningen door derde partijen > Klik op Rekeninginformatie exporteren naar je softwarepakket
  4. Klik op Koppeling maken
  5. Selecteer de te koppelen rekening(en)
  6. in de lijst Kies extern software pakket > Selecteer CodaBox
  7. Aanvaard de voorwaarden > Teken

Via Dataconnecties:

1. Ga naar Business Dashboard > Instellingen
  2. In Dataconnecties > In Je rekeninginformatie exporteren naar je softwarepakket > Klik op Beheer je dataconnecties
  3. Klick op koppeling maken
  4. Selecteer de te koppelen rekening(en)
  5. in de lijst Kies extern software pakket > Selecteer CodaBox
  6. Aanvaard de voorwaarden > Teken

Heeft u problemen met de CODA-activeringsprocedure in KBC Business Dashboard of KBC Touch?