CodaBox levert de CODA/SODA/Facturen op een veilige manier af in de IT-omgeving van de gebruiker.

De bestanden worden gebruiksklaar geleverd en eenvoudig en doeltreffend geordend en gerangschikt: op datum, saldo, nummer, enz.

CodaBox levert ook een dagelijks afschrift van het CODA-bestand in pdf-formaat; op die manier kan het bankuittreksel eenvoudig worden weergegeven.

Levering 'server'

Als je CodaBox-bestanden op jouw server worden afgeleverd, maakt CodaBox een boomstructuur op basis van de klantcode van elke klant. Elk type bestand wordt in zijn eigen map geleverd:

CODA: KLANTCODE/JAAR/IBAN

SODA: KLANTCODE/JAAR/SODA-from-socialoffice

CARO: KLANTCODE/JAAR/CARO

Aankoopfacturen: KLANTCODE/JAAR/Invoices-IN-01/

Verkoopfacturen: KLANTCODE/JAAR/Invoices-OUT-01/