Overzicht van softwares en hun toegang tot de CodaBox bestanden

Directe import maar NIET via API

SoftwareVerbindingsmethode
Exact OnlineGebruikt een digitale brievenbus xxx@xxx.xx om CODA-bestanden te ontvangen. Je kunt deze mailbox registreren via MyCodaBox of doorgeven aan CodaBox via een gegevensfiche (in geval je een onderneming bent).
WingsDe FTP wordt verzorgd door Wings die de verbinding tussen CodaBox en Wings regelt.
YukiGebruik altijd de FTP verbinding bij CodaBox via een gebruikersnaam en wachtwoord.

Gebruikt niet het CodaBox verbindingstool.

Import via API V2

SoftwareVerbindingsmethode
BOB - WinbooksOnWeb - Horus - Winauditor - Clearfacts - Stratics - ThanksToPay
Gebruikt een API connectie via een token om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te uploaden. Token manueel verstuurd door CodaBox

Import via CodaBox Connect API

SoftwareVerbindingsmethode
Yuki - Horus - odooGebruikt een API connectie om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te uploaden. De software heeft een ingebouwde functionaliteit om verbinding te maken met CodaBox.

Levering via CodaBox Synctool

SoftwareLeveringsmethode
  • Software-voorbeelden :

Expert/M - Winbooks - Adsolut - Venice,..

(Niet-exhaustieve lijst)

Kan jouw software CODA-bestanden verwerken? Dan is deze leveringsmethode beschikbaar!
➜ Wij leveren jouw CODA-bestanden via de CodaBox Synctool!

Informatie is beschikbaar in de CodaBox SyncTool gebruikershandleiding