Of je nu een Boekhoudkantoor bent of een KMO, om je CODA-bestanden rechtstreeks in je Exact Online software te ontvangen, moet je de EOL mailbox in EOL instellen.

Hoe?

Ga naar de Exact Online help pagina's, volg de procedure 'Digitale brievenbus | instellen' in 'Registreren bij CodaBox'.

Ben je een boekhoudkantoor?

Gelieve naar de volgende stap te gaan en het EOL e-mailadres in te stellen in je MyCodaBox platform door onze procedure te volgen om dit e-mailadres in te stellen in je klanteninformatie.

⇨ Eens het EOL adres geconfigureerd is in MyCodaBox, zullen de beschikbare CODA's automatisch naar deze mailbox gestuurd worden.

Ben je een KMO?

In principe heb je ons je EOL-adres gegeven toen je je contract tekende, maar het is mogelijk dat je intussen een ander adres in EOL hebt geregistreerd. Indien je geen CODA-bestanden ontvangt in EOL, neem dan contact op met support@codabox.com en deel ons je nieuwe EOL-adres mee.