Jouw kantoor heeft:

• Gekozen om de VOILA Dienst te activeren via Boost
  • De instemming van je klanten gekregen om hun aankoopfacturen via de VOILA Service te ontvangen
    Wij raden je aan de e-mail template onderaan dit artikel te gebruiken om je klanten te informeren over de voordelen van de Dienst
  • Het Boost-contract met CodaBox ondertekend
    Zonder een ondertekend Boost-contract zal je niet in staat zijn om deze dienst te gebruiken
    ⇨ Je kan nu gebruik maken van deze optie via MyCodaBox in de nieuwe Voila 2.0 versie!

Activeer de Boost voor je klanten in MyCodaBox
  1. Ga naar MyCodaBox > VOILA menu
  2. Klik op 'Boost activatie VOILA voor mijn klanten'

3. In het volgende scherm krijg je alle klanten te zien met een actief CODA mandaat dat geselecteerd kan worden. In het voorbeeld hieronder gaat het om een totaal van 262 klanten, maar je kan er natuurlijk ook deselecteren:

4. Na het selecteren van de klanten die je wil registreren > Klik op Boost activatie voor deze (aantal) klanten
  5. E-mailverificatie en registratiebevestiging:
    • Je klant krijgt een vraag tot verificatie van zijn e-mailadres, indien nog niet geverifieerd
    • Je klant krijgt na verificatie van zijn e-mailadres een bevestiging van inschrijving op de Dienst VOILA