CODA/SODA kunnen ook per e-mail in PDF-formaat naar je klant worden verzonden

1. Controleer of de algemene optie is ingeschakeld in je MyCodaBox Instellingen:
    In het menu 'ACCOUNT', onder 'Instellingen', moet de optie 'Klanten ontvangen PDF van CODA en SODA'  aangevinkt zijn:

MyCodaBox instellingen en PDF activering voor CODA

2. Zodra deze optie is ingeschakeld voor jouw ACCOUNT,  hoeft je de optie alleen nog te activeren op klant niveau:  in het menu 'KLANTEN - Lijst klanten' selecteer de klant voor wie de optie PDF-ontvangst moet worden ingeschakeld - CODA tab - Instellingen - Bewerken

MyCodaBox en CODA-instellingen van de klant

3. Selecteer 'Klant ontvangt PDF van CODA en SODA via e-mail' en klik op Wijzingen opslaan

PDF ingeschakeld in de CODA-instellingen van de klant in MyCodaBox

Vanaf nu zal de klant CODA / SODA in PDF ontvangen op het e-mail adres dat u in zijn Klant Informatie hebt ingesteld.