De CODA/SODA-bestanden die u dagelijks ontvangt, kunnen ook per e-mail in PDF-formaat naar uw klant worden verzonden.

1. Maak verbinding met MyCodaBox en controleer of de algemene optie is ingeschakeld. In het menu 'ACCOUNT', onder 'Instellingen', moet de optie 'Klanten ontvangen PDF van CODA en SODA'  aangevinkt zijn:
    mycodabox instellingen

2. Zodra deze optie is ingeschakeld voor uw ACCOUNT, selecteert u in het menu 'KLANTEN/Lijst klanten' de klant voor wie de optie PDF-ontvangst moet worden ingeschakeld:
    de ontvangst van pdf's in mycodabox activeren

3. In 'Klant informatie' klik op 'Bewerken'klant informatie in mycodabox
  4. Selecteer 'Klant ontvangt PDF van CODA en SODA via e-mail' en klik op 'Wijzigingen opslaan

activeer de ontvangst van coda en soda pdf's in mycodabox

→ Vanaf nu zal de klant CODA / SODA in PDF ontvangen op het e-mail adres dat u in zijn Klant Informatie hebt ingesteld.