De CODA/SODA-bestanden die u dagelijks ontvangt, kunnen ook per e-mail in PDF-formaat naar uw klant worden verzonden.

1. Maak verbinding met MyCodaBox en controleer of de algemene optie is ingeschakeld. In het menu 'ACCOUNT', onder 'Instellingen', moet de optie 'Klanten ontvangen PDF van CODA en SODA'  aangevinkt zijn:

2. Zodra deze optie is ingeschakeld voor uw ACCOUNT, selecteert u in het menu 'KLANTEN/Lijst klanten' de klant voor wie de optie PDF-ontvangst moet worden ingeschakeld:

3. In 'Klant informatie' klik op 'Bewerken'
  4. Selecteer 'Klant ontvangt PDF van CODA en SODA via e-mail' en klik op 'Wijzigingen opslaan

→ Vanaf nu zal de klant CODA / SODA in PDF ontvangen op het e-mail adres dat u in zijn Klant Informatie hebt ingesteld.