Elke wijziging in het boekjaar (bv.: 2018 tot 2019; 2019 tot 2020, enz.) moet worden gewijzigd in BOB50.

Dit gebeurt door het nieuwe pad te wijzigen waarop de CODA-dossiers worden verstuurd.

Normaal gezien weten de meeste Resellers dit en sturen ze elk jaar een nieuw script of een update om dit pad aan te passen, maar soms moet dit handmatig gebeuren.

De handmatige aanpassing van het CODA-bestandspad gebeurt in de Bob Banking Module Opties via Bestand CODA

Het is in dit veld dat het pad naar de map die standaard gebruikt moet worden om de CODA-bestanden op te halen, ingevoerd moet worden:

Opmerking: Dit is alleen nodig als uw CODA-bestanden via FTP (fysiek op de server) worden aangeleverd.

Voor meer informatie over het wijzigen van het pad in Bob om uw CODA bestanden op te halen, kunt u contact opnemen met uw Reseller.