Leveringsmethoden en bestandstypen beschikbaar voor het Boekhoudkantoor

CodaBox levert het PDF +

1. Het XML-bestand via MyCodaBox
  2. Het XML-bestand via FTP op de server van de boekhouder in de map KLANTCODE/JAAR/CARO
  3. Het XML-bestand via CodaBox Connect API (momenteel Yuki en Horus)

CARO en de boekhoudsoftware

• Volgende softwares kunnen de XML van CARO automatisch inlezen : Adsolut, Yuki en Horus
  • Waarom kan het XML-bestand nog niet geïmporteerd worden in alle boekhoudsoftwares?

De boekhoudsoftware heeft de integratie van de XML-bestanden momenteel nog niet geïmplementeerd

In afwachting van de XML integratie, kan je momenteel het PDF-bestand gebruiken

• Is je boekhoudsoftware niet compatibel maar komen je dagelijkse CODA bestanden op je server terecht?
    Je ontvangt dan ook het kredietkaartafschrift in PDF formaat in dezelfde klantenmap onder de map 'CARO'.

• Is je boekhoudsoftware niet compatibel en heb je geen aanlevering van CODA op je server?
    Oplossing? ➞ Download de PDF via MyCodaBox!

Levering van bestanden via MyCodaBox

De kredietkaartafschriften van mijn klanten downloaden via MyCodaBox

Via MyCodaBox kan je de kredietkaartafschriften van jouw klanten meteen downloaden.

• Je bestelt CARO voor je klant via MyCodaBox
  • Je klant activeert de Dienst door zijn akkoord te geven via een activeringslink.
  • Zodra er een kredietkaartafschrift beschikbaar is, kan je dit (gedurende 24 maanden) via MyCodaBox downloaden.

Hoe?

In MyCodaBox, KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN > CAROZoek de klant voor wie je de afschriften wil downloaden en klik op Beheer. Download is beschikbaar voor Klantreferenties met de status Actief

In het volgende scherm, klik op Download om de beschikbare CARO-bestanden te downloaden

Selecteer de periode en klik op DownloadDe afschriften worden gedownload in een .zip-bestand waarvan de naam is samengesteld uit CARO + de periode die je  hebt gekozen om te downloaden. Bijvoorbeeld: CARO - 202007.zip

De map voor het downloaden van kredietkaartafschriften kiezen

Wanneer je jouw klant bij de CARO-Dienst registreert en de klant zijn/haar registratie heeft bevestigd, kan je de kredietkaartafschriften van jouw klant via MyCodaBox downloaden.

De kredietkaartafschriften (in PDF) worden gecomprimeerd in een .zip-bestand. Wanneer je op Download klikt via MyCodaBox > KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN > CARO > je klant > Beheer, wordt dit bestand gedownload in de map die hiervoor geconfigureerd werd in je browserinstellingen. Meestal is dit de map Downloads.

Hoe?

Als je de CARO bestanden wil downloaden in een andere map, kan je je browserinstellingen aanpassen en een andere locatie te kiezen: