Er zijn twee leveringsmethoden voor CARO-bestanden

• Via FTP op de server van het boekhoudsoftware in de map KLANTCODE/JAAR/CARO
  • Via MyCodaBox

LeveringsmethodeBoekhoudkantoor met  FTP-leveringBoekhoudkantoor met
API* - EOL - YUKI - GetFiles API** levering
CARO is beschikbaar op de server van het boekhoudkantoorJa
Nee
CARO is beschikbaar via MyCodaBoxJaJa

* Bob, Horus, Winbooks on Web

** Geïmplementeerd door bepaalde boekhoudkantoren

Opmerking: Als u een overeenkomst hebt met uw klant en de klant ontvangt zijn CODA-bestanden rechtstreeks op zijn server via een FTP-levering, dan ontvangt hij ook de CARO-bestanden op dezelfde manier. U ontvangt deze dan niet.

Laatste nieuws:

Een derde methode van levering via API zal binnenkort beschikbaar zijn. Kijk regelmatig in onze 'Wat is er nieuw' sectie voor de laatste verbeteringen!