CodaBox krijgt vaak de vraag om CODA te leveren, zowel aan het boekhoudkantoor als aan de onderneming (KMO). Dit is slechts mogelijk in bepaalde omstandigheden. Hier vind je de mogelijkheden!

Optie 1: CODA geleverd aan jouw kantoor EN aan je klant (gratis voor je klant)
  • Je klant kan ook de CODA ontvangen als zijn software verbinding maakt met de CodaBox API.
  • Je kantoor betaalt de maandelijkse CODA fee.
  • CodaBox rekent geen extra kosten aan voor de levering van CODA via API.
  • Je informeert bij je klant welke software hij gebruikt.  De lijst van deze compatibele softwares is beschikbaar op de CodaBox-website, onder 'Softwares for entrepreneurs'.

Hoe hiermee starten?

Je klant legt in zijn software de connectie met CodaBox.

Is dit geen optie voor je klant? Bekijk dan onze andere optie.

Optie 2: CODA enkel geleverd bij je klant - je klant betaalt de CODA fee
  • Je klant ondertekent zelf een contract met CodaBox.
  • Enkel je klant ontvangt de CODA bestanden.
  • Je klant betaalt de maandelijkse CODA fee rechtstreeks aan CodaBox.

Hoe hiermee starten?

Je klant vult dit formulier in om rechtstreeks klant te worden bij CodaBox.