Maak het u gemakkelijk ! Maak een nieuwe klant aan via MyCodaBox, ook al bestaat de klant reeds in ons systeem onder een ander kantoor.

Hoe werkt het?

Wanneer u via de pagina ‘Nieuwe klant’ een klant wil toevoegen, zal MyCodaBox u een melding geven dat de klant reeds bestaat met mogelijkheid tot aanvraag van een transfer.

Bij de melding ‘Wilt u de klant overbrengen naar uw kantoor’  bevestigt u eenvoudig deze vraag en alle gegevens die u net heeft ingevuld bij ‘Nieuwe klant’ worden doorgegeven aan onze administratieve dienst. Op dat moment is uw aanvraag geregistreerd en kan u de status van uw aanvraag volgen op de pagina ‘Klantentransfers’. U hoeft ons geen e-mail te sturen.

Bevestiging van de overbrenging

Alleen als het dossier van de klant nog actief is bij zijn vroegere boekhoudkantoor, ontvangt de klant voor wie een dossieroverdracht via MyCodaBox is aangevraagd, een e-mail van ons, hij moet uitdrukkelijk bevestigen dat hij akkoord gaat met de overbrenging van zijn dossier naar uw kantoor.

Documenten tekenen?

Wanneer uw klant reeds bestond in ons systeem, en is overgebracht onder uw kantoor, dient de klant steeds volmachtdocumenten te tekenen (zoals elke 'normale klant'). Indien we reeds beschikken over CODA bestanden voor deze klant, kunnen wij u deze opnieuw aanleveren (Vraag ons via support@codabox.com).

Opvolging?

Volg uw aanvragen op via 'Lijst Klantentransfers'.

Zie ook onze gerelateerde artikels