Volg deze stappen

Ik breng een klant over naar mijn kantoor in 5 stappen

Wil je een klant, die al een actief dossier heeft bij CodaBox, overbrengen naar jouw kantoor?

1. In MyCodaBox > KLANTEN > Nieuwe klant > Vul de klantgegevens in bij Informatie.
    Wanneer je op Klant opslaan klikt, detecteert het systeem dat deze klant al bestaat en biedt het je de mogelijkheid zijn/haar dossier over te zetten naar jouw Kantoor.
    Vul op het volgende scherm de 'Bankgegevens' en het 'Sociaal Secretariaat' in en vraag, indien nodig, het herverzenden van oude CODA's aan. Dit doe je door de periode in de kalender te selecteren via 'Lever oude CODA's opnieuw aan'.

Let op, we kunnen enkel de CODAs aanleveren die we ontvangen hebben van de bank

2. CodaBox brengt de klant over naar jouw kantoor ⇨ klant is zichtbaar in jouw klantenlijst.
  3. CodaBox verstuurt de CODA volmacht(en) naar jouw klant ter ondertekening. (*)
  4. CodaBox verwerkt de ondertekende volmacht(en) van jouw klant.
  5. Jouw kantoor ontvangt de CODA van deze klant.

(*) Indien CodaBox het mandaatbeheer verzorgt voor jouw kantoor

Goed om te wetentransfers kunnen worden opgevolgd via MyCodaBox > KLANTEN > Lijst Klantentransfers

Of bekijk onze 'MyCodaBox Academy' video

Pasklare antwoorden op al je vragen in een korte video!

ABONNEER OP ONS 'MYCODABOX ACADEMY'