Maak eenvoudig een nieuwe klant aan via MyCodaBox - KLANTEN - Nieuwe klant

Voer in het volgende scherm de vereiste informatie in over je klant en klik op Klant opslaan.

Gelieve, bij het invullen van de velden bij het aanmaken van een nieuwe klant, rekening te houden met onderstaande informatie:

• Klantcode: Dit is een unieke waarde die gekoppeld wordt aan je klant (handig als je bijvoorbeeld 2 klanten hebt met dezelfde bedrijfsnaam maar met een ander bedrijfsnummer of BTW-nummer) en die gebruikt wordt als mapnaam in de CODA-boomstructuur.
  • E-mailadres van de Klant:  Voer jouw e-mailadres niet in, behalve als het voor je eigen account is.
  • Exact Online Digitale Brievenbus: Vul het Exact Online "Digitale Brienvenbus" adres in (het veld is alleen zichtbaar als het platform gecreëerd werd voor de Exact Online software)

MyCodaBox Academy : Nieuwe klanten aanmaken

Bekijk onze video en ontdek in een paar minuten hoe je de gegevens van je klanten invoert, de levering van hun PDF's activeert, bankrekeningen toevoegt en diensten bestelt ( SODA, VOILA, ...):