Ga naar MyCodaBox en maak eenvoudig een nieuwe klant aan via het menu KLANTEN - Nieuwe klant.

Voer in het volgende scherm de vereiste informatie over uw klant in en klik op Klant opslaan.

NIEUW : Bestellen van Diensten kan in een volgende stap !

Na het aanmaken van een nieuwe klant: ga eerst naar het CODA tabblad van die klant om CODA te bestellen. Ga daarna eventueel naar het SODA of VOILA tabblad om deze Diensten te bestellen.

► Waarom? CodaBox bereidt haar systemen voor -> VOILA bestellen zonder CODA is een optie die later dit jaar beschikbaar zal zijn, maar op heden is het bestellen van CODA nog steeds vereist om toegang te krijgen tot de andere Diensten.

Hier zijn de details van de velden die moeten worden ingevuld bij het aanmaken van een nieuwe klant:

Velden
Beschrijving
Klantcode *

Dit is een unieke waarde die gekoppeld wordt aan uw klant (als u 2 klanten heeft met dezelfde bedrijfsnaam maar met een ander bedrijfsnummer of BTW-nummer).

Opmerking: De klantcode wordt gebruikt als de mapnaam in de CODA-boomstructuur.

Bedrijfsnaam *De bedrijfsnaam van uw klant
Adres - Postcode - Gemeente *Het postadres van het bedrijf
Ondernemingsnummer *Het  ondernemingsnummer van de onderneming.
Indien de onderneming ook een BTW nummer heeft, vink dan 'Heeft een Belgisch BTW nummer' aan.
Emailadres van de Klant *Het e-mailadres van uw klant. Voer uw e-mailadres niet in, behalve als het voor uw eigen account is.
Taal *Selecteer in de lijst
Naam *De persoon die de gemachtigde ondertekenaar van de rekeningen is en die de mandaten zal ondertekenen
Functie *De functie van de persoon die de mandaten zal ondertekenen
Exact Online Digitale BrievenbusVul het Exact Online "Digitale Brienvenbus" adres in (veld alleen zichtbaar als uw platform is gecreëerd voor de Exact Online software )
Klant ontvangt PDF van CODA en SODA via e-mailIndien geactiveerd, zal de klant via e-mail het CODA/SODA bestand in pdf formaat ontvangen.

Verplichte velden