Een mandaat archiveren in 3 stappen

• Ga naar MyCodaBox -  Selecteer je klant - en ga naar het tabblad CODA
  • Zoek het te archiveren mandaat en klik naast acties op de knop ... en vervolgens op Archiveer
  • In het pop-up venster dat verschijnt, vink je het vakje 'Ik begrijp de gevolgen van deze actie' aan om de knop Archiveer te gebruiken. Deze klik je vervolgens aan om te archiveren.

volmachten archiveren in mycodabox coda tab

Een BNP Paribas Fortis of Belfius mandaat/rekening archiveren

Wil je klant een BNP Paribas Fortis of een Belfius mandaat/rekening stopzetten als gevolg van de door de bank aangerekende kost voor CODA?

⇨ Archiveer het mandaat/de rekening door de juiste optie te kiezen: 'Omwille van de kosten die de bank rekent aan mijn klant'. Bij het kiezen van deze optie wordt de CODA-facturatie van de bank aan het bedrijf stopgezet.

Let wel:

Indien de eindklant nog steeds CODA's ontvangt via andere kanalen, zullen de kosten aangerekend blijven.

Gevolgen van het archiveren van een CODA mandaat op andere diensten

Een mandaat archiveren:

• Stopt de diensten VOILA en SODA niet
  • Stopt de CARO-dienst, indien het gearchiveerde mandaat het laatste mandaat is van de bank die CARO ondersteunt