Ga naar MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CODA, selecteer je klant in het CODA Volmachten venster en klik op Beheer

Selecteer het te archiveren mandaat, klik op de ... naast actie en vervolgens op Archiveer

De informatie die in het pop-up venster verschijnt na het klikken op Archiveer is belangrijk.

Na het lezen van deze informatie, vink je het vakje "Ik begrijp de gevolgen van deze actie" aan om de knop Archiveer te activeren

Opmerking: Is uw klant een BNP Paribas Fortis of een Belfius klant die zijn mandaat wenst stop te zetten als gevolg van de door zijn bank aangerekende CODA-gebruikersvergoedingen?

→ Neem contact op met onze support dienst door een e-mail te sturen naar Support@codabox.com. Wij zullen het verzoek tot stopzetting van CODA voor deze onderneming doorsturen naar de betrokken bank. Het archiveren van een rekening/mandaat via uw MyCodaBox platform is niet voldoende om de aanrekening voor CODA door de bank aan de onderneming te doen stoppen.

Belangrijk

Een mandaat archiveren :

• Stopt de VOILA en SODA diensten niet
  • Stopt de CARO-dienst als het gearchiveerde mandaat het laatste mandaat is van de bank die CARO ondersteunt