Een mandaat archiveren in 3 stappen

• Ga naar MyCodaBox -  Selecteer je klant - en ga naar het tabblad CODA
  • Zoek het te archiveren mandaat en klik naast acties op de knop ... en vervolgens op Archiveer
  • In het pop-up venster dat verschijnt, vink je het vakje 'Ik begrijp de gevolgen van deze actie' aan om de knop Archiveer te gebruiken. Deze klik je vervolgens aan om te archiveren.

Het archiveren van een mandaat stopt de CODA-facturatie van de bank aan de onderneming niet

Heeft je klant een BNP Paribas Fortis of een Belfius rekening en wenst hij/zij het mandaat stop te zetten als gevolg van de door de bank aangerekende kost voor CODA?

⇨ Neem contact op met onze support dienst door een e-mail te sturen naar Support@codabox.com. Wij zullen het verzoek tot stopzetting van CODA voor deze onderneming doorsturen naar de betrokken bank

Gevolgen van het archiveren van een mandaat op andere diensten

Een mandaat archiveren:

• Stopt de VOILA en SODA diensten niet
  • Stopt de CARO-dienst als het gearchiveerde mandaat het laatste mandaat is van de bank die CARO ondersteunt