Je archiveert of stopt een Dienst?

➟  CodaBox stopt de verzending van bestanden gekoppeld aan deze dienst.

Hoe archiveer/stop ik een Dienst?

Ga naar MyCodaBox > Volmachten & diensten > Selecteer de te deactiveren dienst uit de lijst:

Het menu Volmachten & diensten in MyCodaBox

CODALees ons artikel: CODA mandaat archiveren
SODAZoek het dossier in de lijst > In de kolom 'Acties', klik op Archiveer.
VOILAZoek het dossier in de lijst > In de kolom 'Acties', klik op Beheer. Het tabblad VOILA opent: klik op Stop VOILA.
CAROZoek het dossier in de lijst > In de kolom 'Acties', klik op Beheer. Het tabblad CARO opent: in de kolom 'Acties', klik op Annuleer CARO.

Een dossier archiveren?

Als je een dossier volledig wil archiveren, volg dan onze procedure Een dossier archiveren

➟ Alle geactiveerde diensten voor dat dossier zullen onmiddellijk worden gestopt.