U wilt een specifieke bankrekening archiveren, en deze bankrekening maakt deel uit van een mandaat met meerdere rekeningen?

Ga naar uw MyCodaBox-platform, in >KLANTEN - Lijst Klanten - selecteer de betreffende klant en ga naar de bankrekeningen via het tabblad CODA.

Selecteer in het CODA mandaat de rekening die u wilt archiveren door op de drie puntjes naast de bankrekening te klikken.

De actie is alleen beschikbaar als:

• De status van het mandaat gelijk is aan: Signed/Bankprocedure/Active
  • Het mandaat meerdere niet gearchiveerde rekeningen bevat

Klik op '...' naast de rekening, klik op 'Archiveer' en bevestig uw keuze in de pop-up. De archivering is onmiddellijk van kracht.

Opmerking: Het is niet mogelijk om een sub bankrekening (zoals een USD, GBP of specifieke ING-rekening) te archiveren. Alleen een archivering van een volledig IBAN bankrekeningnummer is mogelijk.

MyCodaBox Academy : Een bankrekening verwijderen

Bekijk onze video en ontdek in slechts een minuut hoe je een bankrekening kunt verwijderen voor een bestaande klant: