MyCodaBox is toegankelijk via de URL https://www.mycodabox.com

Uitnodiging per e-mail

Wanneer u zich abonneert op de diensten die worden aangeboden door CodaBox, ontvangt u een e-mail van ons support

team waarin u wordt verzocht uw toegang tot uw MyCodaBox-platform te creëren (alleen beschikbaar voor boekhoudkantoren).

"Beste klant,

CodaBox nodigt u uit om uw persoonlijke login aan te maken op MyCodaBox, het online platform van CodaBox.

Met MyCodaBox kunt u online in real time uw bankmandaten raadplegen, beheren en bestellen..."

U kiest een gebruikersnaam en paswoord en vervolgens wordt u uitgenodigd om uw registratie te bevestigen via een e-mail verzonden door ons support team:

"Beste klant,

Bedankt voor uw inschrijving op het MyCodaBox-platform.

U dient deze inschrijving nog te bevestigen door op onderstaande link te klikken: ..."

Heeft u vragen over:
  • Het verlopen van de link in de bevestigingsmail voor uw toegang tot MyCodaBox (deze is 7 dagen geldig)
  • Een verzoek om het e-mailadres te wijzigen dat u gebruikt om in te loggen
  • Een nieuwe gebruiker toevoegen
  • Een verzoek om uw wachtwoord opnieuw in te stellen indien dit niet lukt via de beschikbare reset procedure.
 ► Neem contact op met Support@codabox.com en/of zie onze grelateerde artikels