MyCodaBox is een platform gecreëerd en geconfigureerd door CodaBox tijdens het proces van het registreren van uw Fiduciare in ons systeem.

Wanneer U verbinding maakt met uw platform, hebt u toegang tot de instellingen van uw CodaBox-account en kan u het beheer doen van uw klanten, hun mandaten en de services waarop ze geabonneerd zijn.

Deze informatie is toegankelijk via verschillende menu's:

KLANTEN

• Lijst klanten
    Deze lijst bevat al uw klanten en kan worden bijgewerkt via Nieuwe klant. Voor bestaande klanten kunt u eenvoudig nieuwe mandaten en diensten aanvragen. Exporteer een lijst van uw klanten in CSV- of Excel-formaat.
  • Lijst Klantentransfers
    Volg de Status van uw verzoeken voor klantentransfers.
  • Nieuwe klant
    Nieuwe klanten aanmaken en hun gegevens invullen.

KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN

• Coda
    Lijst met alle CODA-mandaten van uw klanten, hun status en de activeringsdatum van deze mandaten.

Zoek naar CODA-mandatenBankrekeningen en hun status volgens verschillende criteria.
    Exporteer een lijst van uw CODA mandaten en bankrekeningen in CSV- of Excel-formaat.
  • Soda
    Lijst met alle SODA-mandaten van uw klanten, hun status en de activeringsdatum van deze mandaten.
    Zoek naar SODA-mandaten volgens verschillende criteria.
    Exporteer een lijst van uw SODA-mandaten in CSV- of Excel-formaat.
  • Aankoopfacturen
    Lijst met al uw klanten die geregistreerd zijn bij CodaBox en voor wie u de service  Aankoopfacturen besteld heeft of kan bestellen. Zoek naar klanten om de status van de dienst Aankoopfacturen te tonen.

ACCOUNT

• Instellingen
    Configureer de ontvangst van de PDF-versie van CODA / SODA voor uw klanten.
  • Contracten & Diensten
    Informatie over alle contracten en diensten aangeboden door CodaBox.
  • Fiduciaire Informatie
    De gegevens van uw Fiduciaire geregistreerd bij CodaBox

LINKS

• e-Box
    Link naar het portaal van  de Sociale Zekerheid

Uw login niet meer bij de hand? Contacteert onze diensten via Support@codabox.com