MyCodaBox is toegankelijk via de URL https://www.mycodabox.com

Wanneer u zich abonneert op de diensten die worden aangeboden door CodaBox, ontvangt u een e-mail van ons support team waarin u wordt verzocht uw toegang tot uw MyCodaBox-platform te creëren (alleen beschikbaar voor boekhoudkantoren).

"Beste klant,

CodaBox nodigt u uit om uw persoonlijke login aan te maken op MyCodaBox, het online platform van CodaBox.

Met MyCodaBox kunt u online in real time uw bankmandaten raadplegen, beheren en bestellen...

U kiest een login en wachtwoord en vervolgens wordt u uitgenodigd om uw registratie te bevestigen via een e-mail verzonden door ons support team:

"Beste klant,

Bedankt voor uw inschrijving op het MyCodaBox-platform.

U dient deze inschrijving nog te bevestigen door op onderstaande link te klikken: ...

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze support via Support@codabox.com voor elke vraag met betrekking tot MyCodabox :

• Het verlopen van de link in de bevestigingsmail voor uw toegang tot MyCodaBox (deze is 7 dagen geldig)
  • Een verzoek om het e-mailadres te wijzigen dat u gebruikt om in te loggen
  • Een nieuwe gebruiker toevoegen
  • Een verzoek om uw wachtwoord opnieuw in te stellen

Opmerking: als u met verschillende Boekhoudsoftwares werkt, worden verschillende toegangen tot MyCodabox gemaakt.