De toegang tot MyCodaBox is samengesteld uit:

Een Gebruikersnaam - een Wachtwoord - een E-mailadres

Als u met verschillende boekhoudsoftwares werkt, wordt er een MyCodaBox-platform per software gemaakt.

U kunt hetzelfde e-mailadres gebruiken voor al uw MyCodaBox-platformen, maar u zult verschillende gebruikersnamen moeten aanmaken.

→ CodaBox vraagt u automatisch om een nieuwe gebruikersnaam per platform aan te maken.

Om het beheer van uw verschillende platformen te vereenvoudigen, kunt u de volgende methode gebruiken om uw gebruikersnamen en wachtwoorden aan te maken, bijvoorbeeld:

- Als u gebruik maakt van een Yuki Platform

Gebruikersnaam = Gebruikersnaam_yuki

Wachtwoord = Wachtwoord_yuki

E-mailadres = mijnmail@gmail.com

- En van een Kluwer Platform

Gebruikersnaam = Gebruikersnaam_kluwer

Wachtwoord = Wachtwoord_kluwer

E-mailadres = mijnmail@gmail.com

Opmerking: Als u uw Wachtwoord opnieuw instelt, wordt u gevraagd om uw wachtwoord te wijzigen voor elke gebruikersnaam die is gekoppeld aan het e-mailadres dat u gebruikt.