Toegang tot MyCodaBox

De toegang tot MyCodaBox gebeurt op basis van:

• Een E-mailadres
  • Een Wachtwoord

Als je met verschillende boekhoudsoftwares werkt, wordt er per software een MyCodaBox-omgeving gemaakt. Met hetzelfde e-mailadres krijg je toegang tot al jouw MyCodaBox-omgevingen.

In MyCodaBox kan je tweestapsverificatie inschakelen: zo is je account extra beveiligd! Lees er hier alles over.

Verander je van boekhoudsoftware of heb je een nieuwe toegevoegd?

Neem contact op met onze support via helpdesk@codabox.com

• Wij sturen je de nodige documenten ter ondertekening toe.
  • Na ontvangst van de getekende documenten, maken we per software ook een nieuwe MyCodaBox omgeving voor je aan. Je hebt meteen toegang via MyCodaBox.
  • Wat de prijs van CODA betreft, cumuleren we de zichtrekeningen van alle omgevingen om de prijs te berekenen, de SODA-dienst moet per omgeving worden betaald.

Je werkt met verschillende boekhoudprogramma's die al bij ons geregistreerd zijn en wil je klant overbrengen?
Fusie van Boekhoudkantoren en toegang tot gebruikers in het andere Kantoor

Hoe krijg ik toegang tot de klantenlijst van een ander Boekhoudkantoor?

Voorbeeld:

Wij gaan binnenkort fuseren met een ander Kantoor, maar voorlopig blijven we bestaan onder aparte ondernemingsnummers.

Heb je al een account voor je kantoor op MyCodaBox; (bijv. jan.jansen@kantoor.be)? Dan kan het andere kantoor je toegang geven tot zijn MyCodaBox omgeving.

Hoe?

Het andere kantoor stuurt vanuit zijn MyCodaBox omgeving een uitnodiging naar jan.jansen@kantoor.be. Zo krijg jij als MyCodaBox gebruiker ook toegang tot die omgeving.