Volg deze stappen

Ik pas mijn klantgegevens aan via MyCodaBox

In MyCodaBox > Klanten > Lijst Klanten >Zoek je klant >In de klant details, klik op Bewerken om de gegevens te wijzigen > Bevestig de wijzigingen door op Wijzigingen opslaan te klikken

Welke velden kunnen worden aangepast?

Alle velden zijn wijzigbaar, behalve het Ondernemingsnummer, maar als dit veld leeg is, kan het worden ingevuld.

In dat geval kan de Bedrijfsnaam niet worden gewijzigd

Afhankelijk van het gewijzigde veld kan er een waarschuwingsbericht verschijnen:

Het informeert de gebruiker over de mogelijke impact na de wijziging van dit veld. Zie ons artikel Informatie van mijn klant wijzigen: Vragen / Antwoorden

Afhankelijk van de aangepaste gegevens verschijnt er na het opslaan een venster, de inhoud ervan varieert afhankelijk van de beheersmodus van uw mandaten.

Of bekijk onze 'MyCodaBox Academy' video

Pasklare antwoorden op al je vragen in een korte video!

ABONNEER OP ONS 'MYCODABOX ACADEMY'