Het verzoek om CODA's opnieuw te verzenden is HET meest voorkomende verzoek aan onze Support.

► Deze optie is nu beschikbaar via jouw myCodaBox online platform!

Waarom via MyCodaBox?

• De verzoeken om CODA's opnieuw te verzenden, die ons supportteam via e-mail ontvangt, zijn vaak onvolledig en onduidelijk: zonder de naam, het bankrekeningnummer en de periodes van de klant kunnen ze niet tijdig worden verwerkt.
  • Ons Support team dient gestructureerde verzoeken te behandelen.

Hoe werkt het?

Zodra je aanvraag is ingevoerd in MyCodaBox, wordt deze via onze systemen doorgestuurd naar onze Support.

Wij verwerken het binnen maximum 3 werkdagen en brengen je op de hoogte zodra de CODA teruggestuurd is.

Je hoeft je verzoek niet op te volgen, want je kunt er zeker van zijn dat het in behandeling is.

Wat zijn de bestelopties?

De functie 'Opnieuw aanleveren CODA' biedt een eenvoudige selectie (op basis van periodes) van bestanden, maar ook een geavanceerde selectie (op basis van datums en CODA-nummers), zodat je precies kan bepalen welke CODA's moeten worden teruggestuurd.

Wanneer leveren we deze CODA's?

→ Alle CODA's die aan uw selectiecriteria voldoen, zullen u opnieuw worden toegestuurd via de dagelijkse CODA-levering.

Opmerking

De knop 'Opnieuw aanleveren CODA' kan alleen worden aangeklikt voor bankrekeningen die actief zijn, d.w.z. waarvoor het opnieuw verzenden van CODA-bestanden kan worden aangevraagd.

► De gedetailleerde procedure voor het terugsturen van CODA-bestanden is beschikbaar in onze gerelateerde artikelen