Van zodra de volmacht van je klant geactiveerd is, kan je de beschikbare CODA uit het verleden aanvragen via MyCodaBox. Je ontvangt de gevraagde CODA-bestanden dan via je dagelijkse aanlevermethode.

Hoe?

1. In MyCodaBox, zoek je klant via Klanten > Lijst klanten.
  2. Klik op het tabblad CODA en klik op Opnieuw aanleveren CODA.
    Een terugzending van CODA aanvragen via MyCodaBox

Dezelfde functie is ook beschikbaar in de klantenlijst via Volmachten & diensten > CODA.
Knop opnieuw aanleveren CODA

Voor welke periode?

Het scherm geeft aan voor welke periode CODA beschikbaar zijn. Selecteer deze periode of een ander datumbereik binnen deze periode. Je kan ook een aparte periode per bankrekening selecteren.

De periode voor een terugzending van CODA kiezen via MyCodaBox

★ We tonen de datum van het eerste beschikbare CODA bestand en het laatste beschikbare CODA bestand. Indien er een onderbreking is geweest in de aanlevering van de CODA tijdens deze periode, kan je dit niet zien.

Kies je de optie 'Uitgebreid (per bankrekening)'?
Selecteer de rekening(en). De periode van beschikbaarheid van CODA's per bankrekening wordt duidelijk aangegeven. Selecteer deze periode of een ander datumbereik binnen deze periode.De terugzending van CODA per bankrekening aanvragen via MyCodaBox

Zodra je je selectie hebt gemaakt, klik op Opnieuw aanleveren CODA. Je ontvangt de gevraagde CODA-bestanden via je dagelijkse aanlevermethode.

De procedure is ook beschikbaar via een korte video

Op deze pagina kan je onze korte video-tutorial 'De ontbrekende CODA-bestanden terugvragen' bekijken.

Bekijk zeker ook onze andere videotutorials die je stap voor stap door MyCodaBox leiden met concrete voorbeelden.

Welke CODA kan je aanvragen?

We kunnen enkel de CODAs leveren die we ontvangen hebben van de bank:

Voor een nieuwe klant, voorheen nog nooit geactiveerd voor CODA:We kunnen geen CODA-bestanden uit het verleden aanleveren.
Voor een klant die via jouw kantoor of via een vorige boekhouder al een CODA-mandaat heeft/had:We kunnen CODA-bestanden retroactief aanleveren vanaf de datum waarop het CODA-mandaat werd geactiveerd (max. 2 jaar terug in het verleden).