Je archiveert of stopt een Dienst?

CodaBox stopt de verzending van bestanden gekoppeld aan deze dienst.

Hoe archiveer/stop ik een dienst?

In MyCodaBox > KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN > Selecteer de te deactiveren Dienst uit de lijst
SODAZoek je klant > In de 'Actie' kolom, klik op 'Archiveer'
VOILAZoek je klant > In de 'Actie' kolom, klik op 'Beheer' > in de VOILA tab, klik op 'Stop VOILA' en dan op 'Bevestig'
CAROZoek je klant > In de 'Actie' kolom, klik op 'Beheer' Zoek de klantreferentie die je wenst te deactiveren > In de 'Actie' kolom, klik op 'Deactiveer CARO' Selecteer een reden voor annulatie uit de lijst en klik op 'Deactiveer CARO'

Een klant archiveren?

Als je de klant wil archiveren, volg dan onze procedure Een klant archiveren

➟ Al zijn/haar geactiveerde Services zullen onmiddellijk worden gestopt.