U wilt een specifieke bankrekening archiveren, en deze bankrekening maakt deel uit van een mandaat met meerdere accounts? Vanaf nu mogelijk via MyCodaBox!

Ga naar uw MyCodaBox-platform, in KLANTEN - Lijst Klanten - selecteer de betreffende klant en ga naar de bankrekeningen via het tabblad CODA.

Selecteer in het CODA mandaat de rekening die u wilt archiveren door op de drie puntjes naast de bankrekening te klikken.

De actie is alleen beschikbaar als:

• de status van het mandaat gelijk is aan:
    • Signed
    • Sent-hq
    • Active
  • het mandaat meerdere niet gearchiveerde rekeningen bevat

Nadat u op 'Archiveer' heeft geklikt, wordt een pop-up getoond:

Na het lezen en bevestigen van uw keuze, wordt de archivering onmiddellijk van kracht.

Opmerking: Het is niet mogelijk om een sub bankrekening (zoals een USD, GBP of specifieke ING-rekening) te archiveren. Alleen een archivering van een volledig IBAN bankrekeningnummer is mogelijk.