Volg deze stappen

Archiveer een specifieke rekening die deel uitmaakt van een mandaat met meerdere rekeningen

Log in op MyCodaBox en selecteer in KLANTEN > Lijst Klanten > de betreffende klant en ga naar de bankrekeningen via het tabblad CODA.

Selecteer in het CODA mandaat de rekening die u wil archiveren door op de drie puntjes naast de bankrekening te klikken.

De actie is alleen beschikbaar als:

• De status van het mandaat gelijk is aan: Signed/Bank procedure/Active
  • Het mandaat meerdere niet gearchiveerde rekeningen bevat
Klik op '...' naast de rekening en klik op 'Archiveer' en bevestig je keuze in de pop-up. De archivering is onmiddellijk van kracht

Een specifieke rekening archiveren via MyCodaBox

BELANGRIJK:

Je klant wil een BNP Paribas Fortis or Belfius mandaat/rekening stopzetten, als gevolg van de door de bank aangerekende kost voor CODA?

• Selecteer 'Ja' om de CODA-facturering van de bank aan je klant te stoppen
  • Vink het vakje 'Ik begrijp de gevolgen van deze actie' aan
  • Klik op 'Archiveer'

Een specifieke BNP/Belfius-rekening archiveren via MyCodaBox

Opmerkingen:

• Indien de klant nog via andere kanalen CODA ontvangt, zal de kost aangerekend blijven.
  • Het is niet mogelijk om een subrekening (zoals een USD, GBP of specifieke ING-rekening) te archiveren.
    Alleen het archiveren van een volledig IBAN bankrekeningnummer is dan mogelijk.

De procedure is ook beschikbaar via een korte gratis video

Op deze pagina kan je onze korte video-tutorial 'Hoe Een rekeningnummer verwijderen (archiveren)?' bekijken

Bekijk zeker ook onze andere gratis video tutorials die je stap voor stap door MyCodaBox leidt met concrete voorbeelden.