De Boekhouder bestelt de CARO Service voor zijn klant in slechts 2 stappen:

1. Ga naar MyCodaBox, KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CARO, selecteer de betreffende klant, klik op Beheer in de Acties kolom en op Nieuwe CARO aanvraag in het volgende scherm

2. In het scherm Nieuwe CARO aanvraag vult u de Klantenreferentie*, het e-mailadres en het GSM-nummer van de kaarthouder en de laatste vier cijfers van de kerdietkaart in

De informatie die in het bovenstaande formulier wordt ingevoerd, wordt geverifieerd via een data-invoer controle. Er wordt een foutmelding weergegeven als deze niet correct is. Het * geeft de verplichte velden aan en het bewegen van de cursor over het ? geeft meer informatie.

Bevestiging van de CARO Service bestelling :

De bestelling van CARO wordt bevestigd door een bericht: 'De uitnodiging werd succesvol verzonden' en de activeringsstatus is nu 'Uitnodiging verzonden'.

De boekhouder kan de evolutie van de activering volgen door de Registratiestatus te raadplegen.

Opmerking: In KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CARO  vindt u de lijst van alle klanten die in aanmerking komen voor deze dienst, d.w.z. klanten die al een actieve CODA-dienst hebben.  Als het bericht 'Bank die momenteel niet wordt ondersteund voor kredietkaartafschriften' wordt weergegeven, zie dan De registratie van CARO Service verloopt niet zoals gepland

Zie ook onze artikelen Mijn klant geeft zijn toestemming voor de CARO Service en Een klant zoeken in mijn klantenlijst die in aanmerking komt voor de CARO Service