Via MyCodaBox kunt u eenvoudig een bankrekening voor een bestaande klant toevoegen.

Selecteer uw klant via het menu KLANTEN - Lijst Klanten.

In het scherm met de details van uw klant kunt u een bankrekening toevoegen onder de tab Coda door te klikken op Nieuwe CODA Volmacht:

Voer in het volgende scherm de bankrekening(en) in die u wilt toevoegen

• U kunt Nieuwe bankrekeningen toevoegen
  • Bestelbare bankrekeningen selecterendeze lijst bevat de bekende en gearchiveerde bankrekeningen die kunnen worden besteld voor deze klant

Dit scherm bevat ook de lijst Niet-bestelbare bankrekeningen: rekeningen die al zijn aangevraagd, die dus voor deze klant worden verwerkt en niet meer kunnen worden besteld.

Zodra u uw selectie heeft gemaakt of toegevoegd, klikt u op Volmacht opslaan.

De geregistreerde bankrekeningen kunnen verschillende statussen hebben, deze worden beschreven in ons artikel Bankrekeningen - wat betekenen de verschillende statussen?

Let wel, we kunnen geen CODA leveren voor rekeningen van natuurlijke personen

Zie ook ons artikel Mogelijke situaties die kunnen optreden bij het toevoegen van een bankrekening.