MYCODABOX ACADEMY ?

Wat is het?

Duidelijke en snelle antwoorden op al jouw vragen.

Ontdek in filmpjes van slechts enkele minuten de basisfuncties van je MyCodaBox!

☆ Let op: sommige benamingen op de schermen zijn intussen gewijzigd.

ONZE MYCODABOX VIDEO'S

BEHEER DOSSIERS (KLANTEN)

Dossier toevoegen (nieuwe klant aanmaken)

Gegevens dossier (klant) aanpassen

BEHEER BANKREKENINGEN

Rekening toevoegen voor bestaand dossier (klant)

Een rekeningnummer verwijderen (archiveren)

BEHEER VAN DOSSIERS (KLANTEN) EN OMGEVINGOVERBRENGING

De overbrenging van een dossier (klant) naar je kantoor aanvragen en opvolgen

De overbrenging van een dossier (klant) naar een ander omgeving aanvragen en volgen

BEHEER CODA/SODA

De mandaatstatus van een dossier (klant) is 'In afwachting van ondertekening' maar ik ontvang de CODA niet, waarom?

Opmerking: de status 'verstuurd naar klant' (gebruikt in deze video) is intussen gewijzigd naar 'in afwachting van ondertekening'.

De ontbrekende CODA-bestanden terugvragen

Een SODA-mandaat bestellen en archiveren

BEHEER VOILA

VOILA bestellen

ABONNEER OP ONS 'MYCODABOX ACADEMY'