Met de gegevens van je klanten worden in MyCodaBox dossiers aangemaakt. Je klanten kunnen dan hun mandaten tekenen zodat jij de bestanden ontvangt. Je krijgt ook toegang tot MyCodaBox om je dossiers voortaan zelf te beheren, op te volgen en nieuwe dossiers toe te voegen.

Word CodaBox expert!

TopicBeschrijving
ContractIk onderteken het CodaBox contract via een digitale handtekening
BestellingIk stuur de ingevulde Excelsheet gegevensfiche, met de gegevens van mijn klanten, naar CodaBox (en ik kan mijn 1e bestelling van CODA-mandaten plaatsen) zodat mijn dossiers in MyCodaBox worden aangemaakt
MyCodaBoxIk maak mijn toegang tot mijn MyCodaBox aan (ik ontvang een uitnodiging per e-mail via services@codabox.com)
Ondertekening mandatenMijn klant ondertekent zijn/haar CODA-mandaten. Er zijn 2 methodes beschikbaar:
CODA opvolgingIk volg de status van mijn mandaten op via MyCodaBox. Nuttige links:
Bank infoElke bank heeft zijn specifieke karakteristieken betreffende Mandaten/CODA, zie info in dit artikel
LeveringCodaBox neemt contact met mij op om de leveringsmethode van mijn bestanden te bepalen. Gebruik je Exact Online? Volg dan deze instructies om je digitale brievenbus in Exact Online correct in te stellen en aan de nodige bankrekeningen te koppelen.
FacturatieIk ontvang mijn 1e CodaBox-factuur

Meer info:

Beheer je dossiers en je mandaten: Eenvoudig via MyCodaBox!

Standaard functiesBeschrijving
Ik beheer mijn dossiers & mandaten
Ik maak nieuwe dossiers aan (bijvoorbeeld voor nieuwe klanten)Ik voer de nodige informatie in
Ik breng een dossier van een ander boekhoudkantoor over naar mijn kantoorDe overbrenging gebeurt in 5 stappen* en ik kan meteen de CODA voor dit dossier, die CodaBox al van de bank heeft ontvangen uit het verleden opvragen
Ik vraag ontbrekende CODA opnieuw aanIk kan CODA uit het verleden opvragen via MyCodaBox(vanaf de datum waarop het mandaat geactiveerd werd)

Een video is beschikbaar. Ontdek ook al onze MyCodaBox Academy video's