CODABOX NIEUWIGHEDEN 2024

MAART

FEBRUARI

JANUARI
  • Heeft je softwarepakket een ingebouwde functie om de verbinding met CodaBox te maken (via API)? Dan kan je via CodaBox Connect je toestemming geven. Je vindt CodaBox Connect in de menubalk bovenaan: Administratie > CodaBox Connect.
  • Odoo connecteert vanaf nu met CodaBox via de Connect API. Nog geen Odoo omgeving? Vraag deze zeker eerst aan bij CodaBox om van start te kunnen gaan met Odoo. Wij sturen je de nodige documenten en maken je omgeving aan.
  • Sinds de integratie van Bpost Bank in BNP Paribas Fortis in januari, kan je voortaan nieuwe bankrekeningen en mandaten bestellen met de BNP Paribas Fortis gegevens.

CODABOX NIEUWIGHEDEN 2023

DECEMBER
  • MyCodaBox gebruikers beheren: Vanaf nu kan je specifieke MyCodaBox-gebruikers binnen je organisatie tot admin benoemen. Deze admin-gebruikers kunnen andere gebruikers beheren en nieuwe gebruikers uitnodigen.
  • Integratie van Bpost Bank in BNP Paribas Fortis tussen 2 en 21 januari: Bpost rekeningen kunnen tijdelijk niet besteld worden.

NOVEMBER
  • 2 Nieuwe MyCodaBox functionaliteiten
    1. Gebruikersbeheer: Je kunt nu MyCodaBox gebruikers die toegang hebben tot jouw organisatie aanmaken, bekijken en beheren.
    2. Multi-omgeving: Vanaf nu is één account voldoende om toegang te krijgen tot meerdere MyCodaBox-omgevingen. Je hoeft dus niet meer uit en weer in te loggen om klanten van een andere software te beheren.
      Zolang de omgevingen tot dezelfde organisatie behoren waar je deel van uitmaakt, kun je voor elke omgeving via het hoofdmenu toegang krijgen tot MyCodaBox.

Meer info? Ga naar je MyCodaBox omgeving, we hebben MyCodaBox gebruiksvriendelijker en nog veiliger gemaakt!

• KBC/CBC Bank ondersteunt nu ook CARO

SEPTEMBER
  • Welkom aan onze nieuwe partner: het sociaal secretariaatHorecaplus

AUGUSTUS

JUNI

MEI
  • Status van mandaten in MyCodaBox: We hebben de beschrijving van mandaten met de status 'Gearchiveerd' of 'Probleem' verbeterd. De reden van archivering of de oorzaak van het probleem worden duidelijk aangegeven.
  • Welkom aan onze nieuwe partner: het sociaal secretariaat SV Gestion scs

FEBRUARI

JANUARI

CODABOX NIEUWIGHEDEN 2022

NOVEMBER

OKTOBER
  • MyCodaBox -CODA opnieuw verzenden: Je kan nu een herverzending van CODA aanvragen, meteen bij de overbrenging van een klant naar een andere omgeving of naar jouw kantoor.
    Dit door het 'Datum' veld in de overbrengingsformulieren in te vullen.
  • Welkom aan onze nieuwe partners: de Sociale Secretariaten Payco en Ondernemers Actief

SEPTEMBER
  • MyCodaBox - KBC Activatie : Je Dashboard toont nog meer info over mogelijke problemen ! Als je klant binnen 7 dagen de koppeling tussen zijn/haar KBC banking app en CodaBox niet heeft gemaakt, word je via je dashboard op de hoogte gebracht.

AUGUSTUS
  • MyCodaBox - E-facturatie : Is je klant geregistreerd op Peppol? Welke van zijn/haar rekeningen kunnen geactiveerd worden in Zoomit? ➡ Deze informatie is nu beschikbaar in het VOILA-menu via de details van je klant
  • In Yuki heb je de mogelijkheid om automatisch via CARO de digitale kredietkaartafschriften van jouw klanten te ontvangen. Info op Yuki's website en lees hier onze Blog post!
  • Welkom aan onze nieuwe partner: het sociaal secretariaat Associatif financier

JULI
  • Een klant archiveren? Vanaf nu gaat dat makkelijk in MyCodaBox. Ontdek deze nieuwe functie in Een klant archiveren. Daardoor tonen we je voortaan enkel nog je actieve klanten in MyCodaBox. Zo behoud je het overzicht.
  • Nieuwe optie, beschikbaar via een pop-up: bij het archiveren van een BNP Paribas Fortis/Belfius rekening/mandaat is het niet langer nodig contact op te nemen met onze support om de CODA-facturatie van de bank aan de onderneming te stoppen

• Welkom aan onze nieuwe partner: het sociaal secretariaat PeoplePay

JUNI

MEI

APRIL
  • Welkom aan onze nieuwe partner: het sociaal secretariaatAzur-HR

MAART

FEBRUARI
  • MyCodaBox : Je maakt een nieuwe klant aan?
    Nu is ook de voornaam van de wettelijke vertegenwoordiger vereist, dit om te voldoen aan de geldigheidscriteria van deze informatie bij de bank

JANUARI

NOG ALTIJD ACTUEEL!

ZIE ONZE FAQ

Maak je werk makkelijker door onze FAQ-artikelen te raadplegen: Duidelijke en actuele informatie over al onze diensten: