• Volg deze stappen

Ik bestel SODA-bestanden via MyCodaBox

Ga naar https://www.codabox.com/nl/partners/ en controleer of jouw Boekhoudsoftware klaar is voor de
SODA-integratie.

In MyCodaBox, selecteer in het menu KLANTEN - Lijst Klanten de klant waarvoor je de SODA-service wil activeren en selecteer in de kolom Actie, Nieuwe SODA Volmacht

1. Klik in het volgende venster (SODA-tabblad van de klantdetails) opnieuw op Nieuwe SODA Volmacht.
  2. Selecteer het Sociaal Secretariaat in de lijst van de sociale secretariaten die met CodaBox samenwerken, en klik vervolgens op Volmacht opslaan
    ⇨ Je kan meerdere Socialen Secretariaten toevoegen via Sociaal secretariaat toevoegen.
    Nadat de Volmacht is geregistreerd, stuurt CodaBox de Volmacht naar het Sociaal Secretariaat, waarbij we vragen SODA te activeren.

Volmachten status in MyCodaBox:

Je kan de activatie van de SODA-Volmacht volgen door in te loggen op MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN  - Soda.

Opmerking: De klant hoeft geen verdere documenten te ondertekenen, aangezien hij zijn toestemming al heeft gegeven via het Mandaat overdracht gegevens voor de CODA-dienst.

• Of bekijk onze 'MyCodaBox Academy' video

Pasklare antwoorden op al je vragen in een korte video!
    Geïnteresseerd in al onze video's : Abonneer u op onze MyCodaBox Academy!

➜  Lees ook onze gerelateerde artikelen