Wat is de leveringsmethode voor CARO en welke bestandstypes zijn beschikbaar voor het Boekhoudkantoor?

CodaBox levert :

1. Het PDF- + het XML-bestand via MyCodaBox
  2. Het PDF- + het XML-bestand via FTP (d.w.z. op de server van de boekhouder)

Waarom kan het XML-bestand nog niet in het boekhoudprogramma worden geïmporteerd?

⇨ De boekhoudsoftware heeft de integratie van de XML-bestanden nog niet geïmplementeerd. Dit zal binnenkort gebeuren: sommige pakketten zijn de integratie van de CARO-bestanden reeds aan het testen.

⇨ In afwachting van de XML integratie, kan je momenteel het PDF-bestand gebruiken

Blijf op de hoogte van onze verbeteringen/nieuwe functies door regelmatig ons artikel te raadplegen dat ook toegankelijk is via  MyCodaBox - LINKS - What's new?