Laatste update:

11:07u

De diensten zijn hersteld. We blijven onze systemen monitoren.

Levering van bestanden aan Exact Online

Aflevering van CODA bestanden aan Exact online is niet gelukt in de nacht van 26 op 27 maart 2024.

We hebben de levering naar de digitale brievenbussen van Exact Online deze ochtend gestart en we volgen het proces op de voet.

Instabiliteit van MyCodaBox

MyCodaBox is opnieuw stabiel.

API

API verbindingen zijn weer stabiel.

Dank voor je begrip

Vorige updates:

10:00u

We ondervinden momenteel technische problemen die de functionaliteit van MyCodaBox en de levering van bestanden aan Exact Online beïnvloeden. Mogelijk is er ook impact op verbindingen met onze API.

Flowin en CodaBox Connect blijven operationeel.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en doen er alles aan om onze diensten zo snel mogelijk te herstellen.

We houden je op de hoogte van de status van dit incident via dit artikel en onze statuspagina.

Geen levering van bestanden aan Exact Online

Aflevering van CODA bestanden aan Exact online is niet gelukt in de nacht van 26 op 27 maart 2024.

Instabiliteit van MyCodaBox

De werking van MyCodaBox is verstoord.

API

Verbinding met en verzending via onze API zijn mogelijk verstoord.

Dank voor je begrip